banner2
banner3
banner 1

NAHA MILIH KAMI?

Fokus kana nyayogikeun solusi salami 5 taun.

OEM-JKWD1-16

OEM-JKWD1-16

NFC-3050

NFC-3050

TENTANG KAMI

Ngabareuhan
Profil Perusahaan

Xinxiang ngabareuhan Téhnologi Éléktronik Co., Ltd. perenahna di ring luar Kidul tina Zona berteknologi tinggi Xinxiang, dikurilingan ku paguron luhur sareng paguron luhur, panilitian ilmiah sareng suasana akademik. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 60 padamel, diantarana bakat ilmiah sareng téhnologis ngagaduhan langkung ti 35%. Ruang lingkup bisnis na nyertakeun R&D sareng penjualan alat-alat robot anu cerdas, produk listrik, instrumen calakan sareng méter ..

PRODUK UTAMA