about

Xinxiang ngabareuhan Téhnologi Éléktronik Co., Ltd.perenahna di ring luar Kidul Zona téknologi luhur Xinxiang, dikurilingan ku paguron luhur sareng paguron luhur, panilitian ilmiah sareng suasana akademik. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 60 padamel, diantarana bakat ilmiah sareng téhnologis ngagaduhan langkung ti 35%. Ruang lingkup bisnis na nyertakeun R&D sareng penjualan alat-alat robot calakan, produk listrik, instrumen sareng méter cerdas, sénsor, mesin pertanian sareng asesoris; pamekaran produk listrik sareng parangkat lunak operasi sareng jasa konsultasi téknis; sareng operasi perdagangan impor asing sareng ékspor.

Basis P&P ngaliput Beijing, Shanghai, Nanjing, Shenzhen sareng Guangzhou, kalayan jaringan penjualan di penjuru nagara. Perusahaan ngagaduhan tim jasa penjualan kualitas luhur anu ngaliput sakumna nagara, nyayogikeun jasa komprehensif, taliti sareng gancang pikeun palanggan iraha waé. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang nuju siap ngawangun tim panalitian pangwangunan sareng pamekaran platform cerdas. Salaku panaratas dina industri listrik, ngandelkeun konsép arsitéktur ngahijikeun manajemén énergi sareng téknologi digital, kami parantos nyusun solusi lengkep pikeun manajemén kualitas kakuatan. Tilu tautan tata kelola analisis deteksi ngabentuk loop anu tertutup, nyayogikeun solusi sareng produk pikeun sistem kakuatan sareng perusahaan tanaga listrik Kami bakal nyiptakeun lingkungan listrik anu langkung aman sareng bersih pikeun ngajagi kakuatan héjo global.

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan lima séri produk bintang, kalebet réaktif kompensator kakuatan réaktif, saklar komposit sareng saklar thyristor, kapasitor calakan sareng alat jaringan, sadayana dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, Perusahaan ogé ngagaduhan bengkel produksi modéren, alat uji canggih, alat uji kasaluyuan éléktromagnétik, garis perakitan chip otomatis SMT sareng platform pangembangan hardware anu épéktip, ogé pamekaran kapang sareng tim desainna, anu tiasa pinuh ngajamin kadali mandiri produksi saluyu produk anyar, sareng kinerja kualitas sareng faktor kasalametan tiasa ditumpes dikontrol dina tempatna, janten perusahaan urang gaduh nyalira Salian ti gaduh hak impor sareng ekspor bebas, merek produk ogé tiasa ngabantosan konsumén luar negeri pikeun ngahontal produksi OEM sareng ODM. Dina taun 2020, perusahaan ogé ngagaduhan tata ruang strategis pasar global. Salian ngekspor produk Cina ka dunya, éta ogé parantos ngadegkeun aula pameran produk internasional. Dumasar kana impor China pikeun sababaraha produk asing perwakilan, éta tiasa ngawujudkeun promosi atanapi operasi sareng perawatan produk internasional di saluran domestik lengkep impor independen sareng padagangan ékspor.

factory (1)
factory (4)
factory (3)
factory (6)
factory (5)
factory (2)

Hubungi kami, kami bakal tiasa damel babarengan pikeun nyiptakeun cemerlang.