Kapasitor switching switch kanggo kompensasi daya réaktif tina sistem nfc-f2 0.4k

Pedaran pondok:

Séri F2

kaayaan lingkungan

Jangkungna poster: ≤ 2500m

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

Modeu kontrol: kontrol port jaringan

Konsumsi listrik: ≤ 3VA

Waktos réspon: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

Perlindungan suhu: Teu aya

Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: antar muka RJ45

Setélan alamat: 1 ~ 32 tiasa diatur

Naha ngadukung platform awan: opsional

Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

Pamasangan: rel pituduh / sekrup

Beurat: 0.6kg

Diménsi gembleng: 143 × 90 × 107mm


Detil Produk

Tanda Produk

Saklar F2 Mechatronics (sinkron) lumaku pikeun saklar saklar kapasitor anu dianggo pikeun kompensasi kakuatan réaktif dina sistem 0.4kV. Éta ngadopsi 16 bit téknologi pengukuran AC single-chip sareng enol algoritma pangangkatan enol canggih pikeun mastikeun yén unggal tindakan saklar akurat sareng hindarkeun pangaruh tindakan cabang kapasitor dina jaringan listrik. Peta switch control ngadopsi antar muka RJ45, sareng fungsi panyalindungan anu langkung-ayeuna nyegah sistem janten harmonis Versi ditingkatkeun ngadukung aplikasi platform cloud sareng nyayogikeun data ageung kanggo operasi sareng perawatan jarak jauh anu teu dijaga.

 

Q1: Kumaha kualitas pabrik anjeun?

A1: Kualitas pangpentingna pikeun urang. Dina raraga ngadalikeun kualitas langkung saé, urang gaduh QC propésional. Sadaya produk kami lulus pamariksaan ku QC sateuacan pangiriman.

Q2: Naon MOQ anjeun?

A2: MOQ pikeun urutan borongan dimimitian dina 1pc, pikeun urutan OEM dimimitian ku 50-100 pcs.

Q3: Naha anjeun nawiskeun OEM & ODM Service?

A3: Leres, tina desain produk dugi ka bungkus, insinyur urang tiasa ngarancang persis sakumaha sarat anjeun. Sagala jinis percetakan logo atanapi desain sayogi upami jumlah pesanan anjeun saé

 

Q4: Kumaha kuring kéngingkeun conto?

A4: Biasana, urang ngan ukur nyayogikeun sampel gratis ka klien biasa urang. Pikeun palanggan énggal, urang tiasa ngembalikan biaya sampel saatos order massal disimpen.

Q5: Naon waktos kiriman pikeun sampel?

A5: Urang peryogi 3 ~ 4 dinten kanggo sampel normal, 4 ~ 6 dinten atanapi langkung bakal upami sampel diperyogikeun OEM, teras bakal dikirim via express sareng sumping dina 15 dinten.

Q6: Naon metoda kiriman?

A6: Éta tiasa pengiriman Laut, Airlift sareng Express (EMS, UPS, DHL, TNT sareng FEDEX). Janten sateuacan nempatkeun mesen mangga ngahubungan kami pikeun mastikeun cara pengiriman barang anu anjeun pikaresep.

P7: Kumaha cara mayar artos?

A7: Kanggo urutan sampel, urang tiasa nampi Western Union, transfer Kawat atanapi Escrow.

Tapi pikeun urutan Kumpulan, kami ngadukung istilah Pembayaran ku T / T (deposit 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK