Xinxiang ngabareuhan Téhnologi Éléktronik Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1401, unit 1, gedong 3, No. 99, cincin luar kidul, Zona téknologi luhur, Kota Xinxiang, Propinsi Henan

Telepon

+86 15690795657

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami