NFC-PCA-NTSC / 0.48 / 7% / 40 / G-FU penindasan harmonik kapasitor calakan jaringan distribusi tegangan low ngirangan leungitna garis

Pedaran pondok:

Modul kapasitor calakan NTSC séri

kaayaan lingkungan

Jangkungna poster: 2500m

Suhu ngagawekeun: - 20 + 45

Suhu neundeun: - 25 + 60

Dihaturkeun voltase: 0.4kV

Dipeunteun kapasitas: 80kvar tilu fase

Item 20kvar tunggal

Kelas panyalindungan: IP20

Standar eksekutif: gb15576-2008

Beurat: 54.16kg (30g)

Unsur saklar: Thyristor

Fungsi panyalindungan: langkung tina hawa ayeuna / langkung

Harmonis: sareng harmoni diteken

Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase


Detil Produk

Tanda Produk

Modul kapasitor calakan séri NTSC nganggo saklar thyristor salaku unsur saklar, sareng ngahijikeun circuit breaker, switching switch, kapasitor silindris, réaktor sareng modul kana hiji, anu cocog pikeun lapangan harmonik. Sinyal kontrol ngadopsi antar muka RJ45. Fungsi panyalindungan anu langkung-ayeuna nyegah résiko langkung-ayeuna akibat tina résonansi sistem. Modulna ngadukung aplikasi aplikasi platform awan, inpormasi operasi modul (status, ngaktipkeun) Éta tiasa nyayogikeun data ageung pikeun operasi jauh sareng pangropéa.

 

Kami parantos ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 sareng sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001. Produk kami gaduh CE, sertifikasi CCC. Kusabab didirikan, nilai sareng reputasi urang parantos teras ningkat dina persetujuan pelanggan. Perusahaan kami parantos ngalih ti modeu dagang awal kana éntitas terintegrasi produktif ayeuna. Ayeuna urang gaduh 100 padamel sareng 3000 pabrik area daérah, kalebet desain sareng téknologi 5 damel tim. Kargo DOTO diékspor ka Jepang, Turki, India, Vietnam, Singapura, Rusia sareng nagara-nagara sanés. Kami terus nyayogikeun produk kualitas luhur, dukungan téknis anu bijaksana sareng layanan saatos-penjualan pikeun konsumén kami ngalangkungan pangalaman téknis anu loba, alat-alat canggih sareng sistem manajemen anu lengkep.

 

I. Tip Kaamanan

1. pamasangan, pamasangan kabel sareng komisi alat ieu kedah dilaksanakeun saluyu sareng cara sareng léngkah-léngkah anu ditangtoskeun dina Buku Panduan ieu, sareng perhatosan kedah dibayar ka diagram kabel sareng label diagram terminal modulna.

2. cangkang modul atra rusak, tong teras-terasan dipasang sareng dianggo, mangga kontak pemasok produk.

3. pamasangan modul kedah saluyu sareng sadaya prosedur operasi kaamanan anu relevan, kedah ngalangkungan kabel sareng ukuran kawat anu leres pikeun mastikeun kasalametan operasional sareng reliabilitas operasional.

4. modul bakal ngahasilkeun tegangan tinggi ngabahayakeun pikeun kaamanan pribadi. Dina bimbingan propésional saluyu sareng pitunjuk sareng spésifikasi kaamanan pikeun pamasangan alat-alat, tiasa dianggo!

II. Wengkuan sareng ciri aplikasi

1. modul cocog pikeun lapangan harmoni.

2. modul ngadopsi téknologi switching gancang, téknologi canggih, kinerja stabil sareng dipercaya.

3. struktur modular, kombinasi fléksibel, ékspansi anu merenah, pamasangan saderhana, pangropéa gampang.

4. modul ngagaduhan tampilan Cina LCD sareng tampilan tabung digital dua cara, operasi saderhana, gampang dirawat, kondusif pikeun milarian sesar lapangan.

5. modul gaduh dua modeu saklar: miniatur circuit breaker sareng sekering.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK