• N8 – 20 + 20  Low Voltage reactive power integrated intelligent power capacitor Reactive compensation capacitor

    N8 - 20 + 20 Tegangan Rendah kakuatan réaktif terpadu kapasitor kakuatan calakan Kapasitor kompensasi réaktif

    N8 séri kapasitor calakan

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: ≤ 40kvar tilu fase

    ≤ 10kvar barang tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: sakitar 4.88kg (20 + 20kvar)

    Unsur saklar: saklar sinkron

    Fungsi panyalindungan: overvoltage / overtemperature / harmonik overrun

    Harmoni: harmonik non diteken

    Modeu kompensasi: kompensasi fase pamisah / kompensasi tilu fase / kompensasi campuran

  • N7-40 Kvar co compensation anti harmonic intelligent capacitor

    N7-40 Kvar co santunan kapasitor calakan anti harmonik

    N7 séri kapasitor calakan

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: ≤ 40kvar tilu fase

    ≤ 10kvar barang tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: sakitar 25.68kg (30F)

    Unsur saklar: saklar sinkron

    Fungsi panyalindungan: langkung ti ayeuna / overtemperature / harmonik overrun

    Harmonis: sareng harmoni diteken

    Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase

  • NFC-PCA-NF2/0.48/7%/40/G smart power capacitor improves power grid and reduces power consumption

    NFC-PCA-NF2 / 0.48 / 7% / 40 / G kapasitor daya pinter ningkatkeun kisi daya sareng ngirangan konsumsi kakuatan

    Parameter téknis modul F2

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 + 45

    Suhu neundeun: - 25 + 60

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: 40kvar tilu fase

    10kvar barang tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: 42.02kg (30g)

    Unsur saklar: saklar sinkron

    Fungsi panyalindungan: langkung ti ayeuna

    Harmonis: sareng harmoni diteken

    Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase

  • NFC-PCA-NTSC/0.48/7%/40/G-FU harmonic suppression intelligent capacitor low voltage distribution network reduces line loss

    NFC-PCA-NTSC / 0.48 / 7% / 40 / G-FU penindasan harmonik kapasitor calakan jaringan distribusi tegangan low ngirangan leungitna garis

    Modul kapasitor calakan NTSC séri

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 + 45

    Suhu neundeun: - 25 + 60

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: 80kvar tilu fase

    Item 20kvar tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: 54.16kg (30g)

    Unsur saklar: Thyristor

    Fungsi panyalindungan: langkung tina hawa ayeuna / langkung

    Harmonis: sareng harmoni diteken

    Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase