JKWB1-12 (A) layar LCD Sambungkeun saklar komposit LCD Cerdas réaktif kompensasi kakuatan réaktif

Pedaran pondok:

JKWB1-16

kaayaan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Métode pangukuran: 1i-2u AC sampling

Catu daya digawé: umum pikeun pangukuran sateuacan

Perlindungan: langkung voltase, dina tegangan, kontrol suhu, harmonik

Skéma kontrol: suplemén CO

Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 16 (A / b)

Antarmuka mesin manusa: LCD

Komunikasi: Antarmuka jaringan RJ45 / RS-485

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi paksa: Teu aya

Blok terminal: fiksasi sekrup

Kadali kuadran: dua kuadran

Beurat: 0,56kg

anti gangguan:

Lebar kolom pulsa (MS): 15

Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

Waktu aplikasi: 30

Latar tukang: no

Ukuran bubuka: 113 × 113 mm

Orientasi aplikasi: jaringan listrik umum


Detil Produk

Tanda Produk

Jkwb1-16 séri réaktif kakuatan otomatis kompensasi controller ngadopsi tipe STN view lengkep LCD rusak kode tampilan LCD Cina, antar muka dialog mesin-mesin ramah, operasi sénsitip konci karét, antarbeungeut kontrol suhu anu pas pikeun nyayogikeun kontrol suhu anu merenah sareng kontrol ventilasi pikeun awak kabinet, kompensasi daya réaktif nyaéta kaluaran 6, 12, 16 A / B, fungsi panyalindungan tepat anu sampurna, ngajantenkeun komponén sistem caket sareng aman.

 

Naha milih urang

1. Hiji-eureun supplier global.

2. Ampir 20 taun pangalaman propésional dina industri alat listrik.

3. Dukungan téknologi online propésional pikeun nyampurnakeun solusi énergi tanaga anjeun gratis.

4. jasa penjualan ngalaman, harga kompetitif.

5. kualitas dipercaya jeung jaminan garansi: 12 bulan atawa leuwih

5. Naon pesenan ageung atanapi alit, urang tiasa masihan anjeun jasa hiji-ka-hiji.

6. Dumasar kana kauntungan mutural, nyipta win-win bisnis sareng hubungan anu lami.

 

Kami gaduh insinyur & tim penjualan anu propésional, tujuanna pikeun nyayogikeun layanan set anu lengkep. Sadaya anggota tim penjualan kami sumanget, energetik, kalayan raos tanggung jawab anu hadé. Sareng insinyur urang gaduh perusahaan sareng kreativitas anu hébat. Kami bakal nganggo sikap anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK