JKWD-12 (A / B) Sambungkeun saklar komposit Modeu seueur kontrol LCD Controller kompensasi daya réaktif cerdas

Pedaran pondok:

Jkwd séri

kaayaan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Modeu pangukuran: 1I + 2U / AC sampling

Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

Skéma kontrol: suplemén CO

Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 12 (A / b)

Antarmuka mesin manusa: LCD

Komunikasi: RS-485

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi kapaksa: Leres

Blok terminal: pasang dina jinisna

Kadali kuadran: dua kuadran / opat kuadran

Beurat: A: 0.78kg B: 0.72kg

anti gangguan:

Lebar kolom pulsa (MS): 15

Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

Waktu aplikasi: 30

Latar tukang: no

Ukuran bubuka: 113 × 113 mm / 138 × 138mm

Orientasi aplikasi: palanggan industri


Detil Produk

Tanda Produk

Jkwd seri daya réaktif otomatis kompénsasi pengendali ngadopsi tipe STN tampilan lengkep LCD kode rusak (Cina / Inggris) tampilan LCD, 12 saluran kompensasi kakuatan réaktif (A / b) kaluaran kontrol, téori kontrol kabur, klasik dimimitian ti aslina, téori kontrol canggih , ningkatkeun efisiensi panggunaan sareng umur alat anu dikawasa. Penampilan streamline alit sareng indah sareng desain terminal plug-in lengkep nyayogikeun pangguna sareng instalasi gancang sareng debugging.

 

Jkwd seri réaktif daya kompensasi otomatis kontrollor cocog pikeun penyesuaian otomatis tina kompensasi kapasitor

alat dina sistem distribusi tegangan-handap (pengendali pikeun pondok). Éta ngamungkinkeun faktor kakuatan pikeun ngahontal kaayaan anu tos ditangtoskeun ku pangguna, ningkat

efisiensi pemanfaatan trafo listrik, ngirangan leungitna garis sareng ningkatkeun kualitas catu daya, sahingga ningkatkeun kauntungan ékonomi

sareng kauntungan sosial.

 

parusahaan urang Mangrupikeun perusahaan penjualan produk éléktronik anu beragam, kalayan tim manajemen profesional, rupa-rupa latar industri, lembaga pembiayaan profesional, dina kisaran nasional ngagaduhan jaringan pamasaran sareng jasa anu sampurna. Daérah jasa penjualan ngaliput 20 propinsi sareng kota di Cina sareng parantos ngahijikeun kerjasama anu caket sareng aranjeunna. Dina pamekaran perusahaan, urang ulah hilap ngaoptimalkeun layanan palanggan. Kalayan kakuatan ékonomi sareng téknologi anu kuat, ahli kualitas luhur sareng kualitas saé sareng jasa éfisién, kami parantos ngawangun gambar perusahaan anu hadé di masarakat, anu parantos dipercaya sareng dipuji ku sadaya lapisan masarakat sareng palanggan. Kami parantos kéngingkeun évaluasi pangluhurna konsumén anyar sareng lami kalayan sumanget anu sami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK