JKWI-12 (A / B) -32-S / D RJ45 panganteur jaringan panganteur kompensasi calakan

Pedaran pondok:

Jkwi séri

kaayaan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Metode pangukuran: II + 2U / 3I + 3U / AC sampling

Catu daya damel: 380VAC, 50Hz

Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase, suhu sareng harmonik

Skéma kontrol: Suplemén CO / suplement CO + sub suplemén

Modeu kaluaran kontrol: antarbeungeut jaringan

Statis (a) / dinamis (b)

Jumlah kadali kapasitor: 12/32 (A / b)

Antarmuka mesin manusa: LED

Komunikasi: panganteur jaringan RJ45

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi paksa: Teu aya

Blok terminal: pasang dina jinisna

Kadali kuadran: dua kuadran

Beurat: A: 0.74kg B: 0.78kg

anti gangguan:

Lebar kolom pulsa (MS): 15

Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

Waktu aplikasi: 30

Latar tukang: no

Ukuran bubuka: 138 × 138mm

Orientasi aplikasi: gedong Taman


Detil Produk

Tanda Produk

Jkwi seri réaktif daya kompensasi otomatis pengendali dialog antar-mesin dialog manusa ngadopsi tampilan layar ageung LED, suhu lingkungan anu langkung lega, desain kancing lima, kontrol anu fleksibel sareng merenah. Antarmuka kompénsasi daya réaktif ngagaduhan dua modeu konfigurasi standar, kaluaran 12 saluran (A / b) atanapi kaluaran port serial 32 saluran RJ45, anu tiasa nyumponan kabutuhan konfigurasi anu sanés, Tanpa ngagentos pengendali, kaluaran panyalindungan suhu / voltase / harmonik tiasa dipilih sambarangan atanapi sadayana, anu tiasa masihan kaamanan pikeun sistem.

 

Pangukuran Anu Tepat.

 

Tiasa ngukur paraméter sapertos 3 tahap ayeuna, 3 fase voltase, 3 fase split-phase power aktif, 3 phase split-phase power réaktif, 3 phase split-phase power factor, total voltase distorsi harmonik tingkat, sareng total distorsi harmonik ayeuna sareng sajabana .

 

Compenastion Kakuatan.

 

ZD-MC Controller ngadukung santunan kakuatan réaktif dumasar kana pangukuran anu tepat. Kaunggulan: Pilihan pikeun switching manual atanapi modeu switching otomatis / Tanggapan gancang / kontrol akurat / léngkah capacitance, kapasitas kapasitansi setting bébas / sampling kuantitas fisik pikeun kakuatan réaktif, henteu aya shock switching, teu aya zona maot / kaluaran kontrol anu dilarapkeun kana switch thyristor, switch senyawa , saklar sinkronis jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK