N7-40 Kvar co santunan kapasitor calakan anti harmonik

Pedaran pondok:

N7 séri kapasitor calakan

kaayaan lingkungan

Jangkungna poster: ≤ 2500m

Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Dihaturkeun voltase: 0.4kV

Dipeunteun kapasitas: ≤ 40kvar tilu fase

≤ 10kvar barang tunggal

Kelas panyalindungan: IP20

Standar eksekutif: gb15576-2008

Beurat: sakitar 25.68kg (30F)

Unsur saklar: saklar sinkron

Fungsi panyalindungan: langkung ti ayeuna / overtemperature / harmonik overrun

Harmonis: sareng harmoni diteken

Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase


Detil Produk

Tanda Produk

N7 séri modul kapasitor calakan nganggo saklar sinkron salaku unsur saklar, anu ngahijikeun kasus kasus sekering, pengendali, saklar saklar, kapasitor silinder, réaktor sareng modul janten hiji, anu cocog pikeun lapangan harmonik. Sinyal kontrol ngadopsi antar muka RJ45. Fungsi panyalindungan anu langkung-ayeuna nyegah résiko langkung-ayeuna akibat tina résonansi sistem. Modulna ngadukung aplikasi aplikasi platform cloud sareng inpormasi operasi modul( Kaayaan, waktos peralihan, waktos operasi, suhu, sareng sajabana); nyayogikeun data ageung pikeun operasi jauh sareng pangropéa.

 

Kami ulang nyayogikeun standarisasi, Spésialisasi, mult-elemen sareng layanan kualitas luhur -trend pinuh per sistem jaringan pasar powerful27 kami. Wilujeng sumping klien global ngahubungi kami pikeun kerjasama jangka panjang! Samentawis éta, ngarepkeun komunikasi sareng kerjasama sareng dulur-dulur karajinan lapangan éléktron sareng nyumbang kanggo lapangan urang babarengan!

 

Q: Naha GAMBAR PRODUK JEUNG LABEL SEDIA?

A: Kami bakal nawiskeun saatos anjeun mesen atanapi sateuacan kintun.

 

Q: NAON JEUNG ISTILAH anjeun pikeun ngepak?

A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat.

 

Q: Naon MOQ anjeun?

A: MOQ nyaéta SPQ normal, bari éta gumantung kana urutan khusus anjeun.

(Sampel sayogi upami anu mésér tiasa mayar biaya pengiriman.)

 

P: KUMAHA NAHA JEUNG BISNIS KAMI JANGJANG JEUNG hubungan anu saé?

A: 1. Kami hoyong nawiskeun sampel upami anu mésér leres-leres hoyong hubungan jangka panjang sareng kami.

2. Kami tetep kualitas saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun.

3. Kami hormat ka konsumén salaku sobat urang sareng tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK