• Kagunaan pamisahan fase kompensasi otomatis pikeun kapasitor kompensasi kakuatan réaktif cerdas

    Pemisahan fase kompénsasi otomatis kapasitor kompensasi kakuatan réaktif calakan tiasa dibagi kana tilu-fase kapasitor kompensasi otomatis sareng fase split capacitor otomatis kompénsasi numutkeun sipatna. Kompensasi otomatis tilu fase capacitance nyaéta suita ...
    Maca deui
  • Naon fungsi kapasitor daya voltase rendah anu cerdas dina struktur

    Kapasitor kakuatan voltase rendah anu cerdas ngalangkungan alat-alat kompensasi kakuatan réaktif tegangan-handap anu aya dina struktur, sadar modeu anyar kontrol desentralisasi sareng manajemén terpusat; sistem kompensasi ngagaduhan ciri kirang alat, suhu alit ris ...
    Maca deui
  • Prosés operasi tina kapasitor kakuatan

    (1) Aman operasi kapasitor Kapasitor kedah beroperasi dina tegangan anu dipeunteun. sakumaha Kanggo waktos ayeuna, teu tiasa beroperasi dina kisaran 5% tina voltase anu dipeunteun; nalika ngaleuwihan 1,1 kali tina voltase anu dipeunteun, ngan ukur operasi jangka pondok anu diijinkeun. Tapi, overvoltage of outgoin ...
    Maca deui