Nfc-tc-s / D Liwat fungsi panyalindungan ayeuna kapasitor saklar saklar gancang

Pedaran pondok:

TC séri kapasitor saklar saklar gancang

kaayaan lingkungan

Jangkungna poster: ≤ 2500m

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

Tegangan kontrol: DC12V 10mA

Konsumsi listrik: ≤ 12va

Waktos réspon: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR tilu-fase 480v tahan tegangan

≤ 20kvar tunggal 250V tahan tegangan

Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

Perlindungan suhu: mimitian jam 45 ℃ sareng ngajagi dina 65 ℃

Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

Setélan alamat: Teu aya

Platform awan pangrojong: No.

Modeu asup sareng kaluar: kénca sareng katuhu kaluar

Pamasangan: sekrup

Beurat: sakitar 3,9kg

Diménsi gembleng: 160 × 181 × 170mm


Detil Produk

Tanda Produk

Saklar kapasitor TC switch switching gancang cocog pikeun kakuatan sistem 0.4kV kompensasi kakuatan réaktif. Éta ngadopsi modul SCR salaku alat ngaganti, pemicu épéktrik pulsa, algoritma pangukuran tunggal-chip microcomputer tingkat tinggi canggih pikeun mastikeun yén arus dipegatkeun dina titik pameuntasan nol, henteu aya arus inrush anu tiasa dihasilkeun, sareng waktos réspon kirang ti 20ms, Éta sacara efektif tiasa ngimbangan beban dampak, pelindung suhu internal sareng algoritma kontrol suhu, sahingga kipas tiasa dianggo alesan sareng aman; panerapan panyalindungan anu langkung-ayeuna tiasa nyegah résiko langkung-ayeuna anu disababkeun ku résonansi sistem sareng alesan sanésna.

 

Perusahaan nyandak "efisiensi tinggi, inovasi, integritas sareng win-win" salaku filsafat bisnis na, narékahan pikeun nyiptakeun budaya perusahaan anu saé, sareng nyandak modus manajemén anu anyar, téknologi anu sampurna, prosés anu dioptimalkeun sareng kualitas anu saé salaku dasar kasalametan na. Kami salawasna taat kana prinsip konsumén heula sareng kualitas munggaran. Kami rela damel sareng anjeun kalayan produk sareng jasa kualitas luhur pikeun nyiptakeun listrik héjo énjing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK