Saklar NFC-TK-S / D Thyristor pikeun sistem 690V

Pedaran pondok:

Runtuyan TK

kaayaan lingkungan

Jangkungna poster: ≤ 2500m

Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Catu daya digawé: 220 V AC

Dinilai tegangan kerja: 0.4kV, sistem 0.69kv

Tegangan kontrol: DC12V 10mA

Konsumsi listrik: ≤ 12va

Waktos réspon: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 90kvar tilu fase 480v tahan tegangan

≤ 20kvar tunggal 250V tahan tegangan

Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

Perlindungan suhu: mimitian jam 45 ℃ sareng ngajagi dina 65 ℃

Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

Setélan alamat: Teu aya

Platform awan pangrojong: No.

Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

Pamasangan: sekrup

Beurat: sakitar 5.74kg

Diménsi gembleng: 265 × 160 × 180mm


Detil Produk

Tanda Produk

Saklar kapasitor saklar saklar gancang TK nyaéta cocog pikeun saklar saklar gancang kapasitor anu dianggo pikeun kompensasi kakuatan réaktif kakuatan tina sistem <0.69kv. Éta ngadopsi modul sélér anu dikawasa silikon salaku alat ngaganti, pemicu trafo pulsa, algoritma pangukuran tingkat-tunggal microcomputer tingkat luhur pikeun mastikeun yén arus dipegatkeun dina titik pameuntasan nol, henteu aya arus inrush anu tiasa dihasilkeun, sareng waktos réspon kirang ti 20ms, Éta sacara efektif tiasa ngimbangan beban dampak, pelindung suhu internal sareng algoritma kontrol suhu, supados kipas tiasa dianggo alesan sareng aman; panerapan panyalindungan anu langkung-ayeuna tiasa nyegah résiko langkung-ayeuna anu disababkeun ku résonansi sistem sareng alesan sanésna.

 

1.Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami pabrik kapasitor profesional langkung ti 8 taun.

 

2. Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

 

3. Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna nyaéta 5-7 dinten upami barangna aya dina saham. Atanapi 7-25 dinten upami barang na henteu di bekel, éta numutkeun jumlahna.

 

4. Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

A: Kami gaduh sét lengkep ngeunaan prosés sistem mariksa kualitas. Masalah kualitas naon waé, anjeun tiasa ngahubungi penjualan sareng manajer, insinyur kami bakal ngabéréskeun masalah sareng urang janji bakal ngaganti barang atanapi ngabalikeun dana anjeun.

 

5. Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: 30% T / T sateuacana, paling saé sateuacan pangiriman. Ieu tiasa disawalakeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami sakumaha dihandap.

 

6. T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Kami mangrupikeun gugus mimiti panyadia jaminan perdagangan. Satuju pikeun nanggung kualitas produk sareng kawajiban delilvery. Tempat urutan atrial kalayan Jaminan Dagang.

 

7. Q: Naon jaminan kualitas atanapi layanan purna jual?

A: Sadaya produk gaduh jaminan 2 taun. Upami aya keluhan kualitas, kami bakal masihan solusi dina 7 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK