• N8 – 20 + 20  Low Voltage reactive power integrated intelligent power capacitor Reactive compensation capacitor

    N8 - 20 + 20 Tegangan Rendah kakuatan réaktif terpadu kapasitor kakuatan calakan Kapasitor kompensasi réaktif

    N8 séri kapasitor calakan

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: ≤ 40kvar tilu fase

    ≤ 10kvar barang tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: sakitar 4.88kg (20 + 20kvar)

    Unsur saklar: saklar sinkron

    Fungsi panyalindungan: overvoltage / overtemperature / harmonik overrun

    Harmoni: harmonik non diteken

    Modeu kompensasi: kompensasi fase pamisah / kompensasi tilu fase / kompensasi campuran

  • N7-40 Kvar co compensation anti harmonic intelligent capacitor

    N7-40 Kvar co santunan kapasitor calakan anti harmonik

    N7 séri kapasitor calakan

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Dihaturkeun voltase: 0.4kV

    Dipeunteun kapasitas: ≤ 40kvar tilu fase

    ≤ 10kvar barang tunggal

    Kelas panyalindungan: IP20

    Standar eksekutif: gb15576-2008

    Beurat: sakitar 25.68kg (30F)

    Unsur saklar: saklar sinkron

    Fungsi panyalindungan: langkung ti ayeuna / overtemperature / harmonik overrun

    Harmonis: sareng harmoni diteken

    Modeu santunan: santunan fase pamisah / kompénsasi tilu fase

  • NFC-3050/3006 series intelligent reactive power automatic compensation controller

    NFC-3050/3006 séri calakan réaktif kakuatan kompensator otomatis

    Nfc-3050/3060 pengontrol tegangan tinggi

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Métode pangukuran: II + 2U 59-690v lega

    Catu daya digawé: 85V ~ 265V AC / DC suplai kakuatan

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase, suhu sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah kapasitor kontrol: 12 (modél 3050) / 6 (tipe 3060)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: 0.48kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 138 × 138 mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JKWV 7 Inch Touch screen control low voltage reactive power automatic compensation controller

    Kontrol layar JKWV 7 Inci Toél kontrol tegangan réaktif réaktif otomatis kompénsasi otomatis

    Jkwv-32 séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Metode pangukuran: II + 2U / 3I + 3U / AC sampling

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase, suhu sareng harmonik

    Skéma kontrol: Suplemén CO / suplement CO + sub suplemén

    Modeu kaluaran kontrol: kontrol kabel jaringan

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 32

    Antarmuka mesin manusa: layar toél LCD

    Komunikasi: panganteur jaringan RJ45

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran / opat kuadran

    Beurat: 2,18kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Naha backstage dirojong: Leres

    Ukuran bubuka: 215 × 152 mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JKWI-12(A/B)-32-S/D RJ45 network interface intelligent compensation controller

    JKWI-12 (A / B) -32-S / D RJ45 panganteur jaringan panganteur kompensasi calakan

    Jkwi séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Metode pangukuran: II + 2U / 3I + 3U / AC sampling

    Catu daya damel: 380VAC, 50Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase, suhu sareng harmonik

    Skéma kontrol: Suplemén CO / suplement CO + sub suplemén

    Modeu kaluaran kontrol: antarbeungeut jaringan

    Statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah kadali kapasitor: 12/32 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LED

    Komunikasi: panganteur jaringan RJ45

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: A: 0.74kg B: 0.78kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 138 × 138mm

    Orientasi aplikasi: gedong Taman

  • JKWH-21 channel compensation control interface reactive power compensation controller

    JKWH-21 kanal kontrol panganteur antar muka réaktif kompensasi kakuatan

    Jkwh séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Modeu pangukuran: Sampel 3I + 3U / AC

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO / suplemén tambahan / suplemén CO + sub suplemén

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 21 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: A: 1.04kg B: 0.92kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 138 × 138mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JkwG-32 LCD dot matrix LCD automatic compensation controller

    JkwG-32 LCD titik titik matrix LCD otomatis kompénsasi kontroller

    Jkwg-32 séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Metode pangukuran: II + 2U / 3I + 3U / AC sampling

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase, suhu sareng harmonik

    Skéma kontrol: Suplemén CO / suplement CO + sub suplemén

    Modeu kaluaran kontrol: kontrol kabel jaringan

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 32

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: Antarmuka jaringan RJ45 / RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran / opat kuadran

    Beurat: 0.88kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Naha backstage dirojong: Leres

    Ukuran bubuka: 138 × 138 mm

  • JKWF-12(A/B) series intelligent reactive power automatic compensation controller

    JKWF-12 (A / B) séri calakan réaktif pengontrol kompensasi otomatis

    Jkwf séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Modeu pangukuran: Sampel 3I + 3U / AC

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO / suplemén tambahan / suplemén CO + sub suplemén

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 12 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi kapaksa: Leres

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran / opat kuadran

    Beurat: A: 0.86kg B: 0.78kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 113 × 113 mm / 138 × 138mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JKWE-21(A/B) Connect the composite switch Factory Directly Sales Black Intelligent Reactive Compensation Controller

    JKWE-21 (A / B) Sambungkeun saklar komposit Pabrik Langsung Penjualan Hideung calakan Réaktif Kompensasi Controller

    Jkwe séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 70 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Modeu pangukuran: 1I + 2U / AC sampling

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 21 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi kapaksa: Leres

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: 1,14kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 138 × 138mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JKWD-12(A/B) Connect the composite switch Multiple control mode LCD Intelligent reactive power compensation controller

    JKWD-12 (A / B) Sambungkeun saklar komposit Modeu seueur kontrol LCD Controller kompensasi daya réaktif cerdas

    Jkwd séri

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Modeu pangukuran: 1I + 2U / AC sampling

    Catu daya damel: 220 VAC, 50 Hz

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 12 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi kapaksa: Leres

    Blok terminal: pasang dina jinisna

    Kadali kuadran: dua kuadran / opat kuadran

    Beurat: A: 0.78kg B: 0.72kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 113 × 113 mm / 138 × 138mm

    Orientasi aplikasi: palanggan industri

  • JKWB1-12(A) LCD screen Connect the composite switch LCD Intelligent reactive power compensation controller

    JKWB1-12 (A) layar LCD Sambungkeun saklar komposit LCD Cerdas réaktif kompensasi kakuatan réaktif

    JKWB1-16

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Métode pangukuran: 1i-2u AC sampling

    Catu daya digawé: umum pikeun pangukuran sateuacan

    Perlindungan: langkung voltase, dina tegangan, kontrol suhu, harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO

    Modeu kaluaran kontrol: statis (a) / dinamis (b)

    Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 16 (A / b)

    Antarmuka mesin manusa: LCD

    Komunikasi: Antarmuka jaringan RJ45 / RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: fiksasi sekrup

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: 0,56kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 113 × 113 mm

    Orientasi aplikasi: jaringan listrik umum

  • JKWA-12B series intelligent reactive power automatic compensation controller

    JKWA-12B séri calakan réaktif kakuatan kompensasi otomatis controller

    JKWA-12B

    data téknis

    kaayaan lingkungan

    Ketinggian: ≤ 2500

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

    Modeu pangukuran: Sampel 3I + 3U / AC

    Catu daya damel: dibagi sareng pangukuran

    Perlindungan: langkung voltase, handapeun voltase sareng harmonik

    Skéma kontrol: suplemén CO

    Modeu kaluaran kontrol: dinamis (b)

    Jumlah kapasitor kontrol: 12 (b)

    Antarmuka mesin manusa: LED

    Komunikasi: RS-485

    Akurasi pangukuran: ± 0,5%

    Sirkulasi paksa: Teu aya

    Blok terminal: fiksasi sekrup

    Kadali kuadran: dua kuadran

    Beurat: 0,58kg

    anti gangguan:

    Lebar kolom pulsa (MS): 15

    Puncak tegangan karéta pulsa: 2KV, 1kV

    Polaritasitas pulsa: positip sareng négatip

    Waktu aplikasi: 30

    Latar tukang: no

    Ukuran bubuka: 113 × 113 mm

    Orientasi aplikasi: jaringan listrik umum, kabinet JP

    Jumlah kadali kapasitor: 12/32 (A / b)

123 Teras> >> Halaman 1/3