• Ntc-tg2 Thyristor switch for1000V system

    Ntc-tg2 Thyristor saklar pikeun sistem1000V

    Seri switch tegangan tinggi TG2

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya digawé: 220 V AC

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kv / 0.48kv / 0.69kv / 1kv

    Modeu kontrol: sudut éksternal control / sudut internal control

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 15va

    Waktos réspon: ≤ 20ms

    SCR ayeuna: 300A / 400A / 500A / 800A

    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 1200A tiasa diluyukeun

    Perlindungan suhu: 45 ℃ ngamimitian, 65 ℃ panyalindungan

    Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 3500v / 2500V

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: turun sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 34.5kg

    Diménsi gembleng: 500 × 477.4 × 265.4mm

  • Ntc-tg1 high voltage thyristor switch

    Ntc-tg1 saklar thyristor tegangan luhur

    Seri switch tegangan tinggi TG1
    kaayaan lingkungan
    Jangkungna poster: ≤ 2500m
    Suhu ngagawekeun: - 20 ~ ~ + 45 ℃
    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃
    Catu daya digawé: 220 V AC
    Dinilai tegangan kerja: 0.4kv / 0.48kv / 0.69kv / 1kv
    Modeu kontrol: sudut kontrol luar
    Tegangan kontrol: DC12V 10mA
    Konsumsi listrik: ≤ 15va
    Waktos réspon: ≤ 20ms
    SCR ayeuna: 300A / 400A
    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 600A tiasa diluyukeun
    Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V
    Kontak tahan voltase: ≥ 3500v / 2500V
    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya
    Setélan alamat: Teu aya
    Platform awan pangrojong: No.
    Modeu asup sareng kaluar: turun sareng kaluar
    Pamasangan: sekrup
    Beurat: 34.5kg
    Diménsi gembleng: 422 × 295 × 234mm

  • NFC-TT-S/D thyristor switch

    Saklar thyristor NFC-TT-S / D

    Séri TT

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 + 55

    Suhu neundeun: - 25 + 60

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: 12va

    Waktos réspon: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Tekanan tekanan turun: 0,7V

    Kontak tahan voltase: 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 3.04kg (total santunan) 3.54kg (sub suplement)

    Diménsi gembleng:

    Total kompensasi: 190 × 115 × 190mm

    Sub suplemén: 212 × 136 × 190mm

  • NFC-TSC-S/D Thyristor switch controlled by network port

    Saklar NFC-TSC-S / D Thyristor dikawasa ku port jaringan

    Séri TSC

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

    Modeu kontrol: port jaringan / DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 12va

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 20kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

    Perlindungan suhu: mimitian jam 45 ℃ sareng ngajagi dina 65 ℃

    Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antar muka RJ45

    Setélan alamat: 1 ~ 32 tiasa diatur

    Naha ngadukung platform awan: opsional

    Modeu asup sareng kaluar: kénca sareng katuhu kaluar / kaluhur sareng handap

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: sakitar 3,7kg

    Diménsi gembleng: 140 × 181 × 185mm

  • NFC-TK-S/D Thyristor switch for 690V system

    Saklar NFC-TK-S / D Thyristor pikeun sistem 690V

    Runtuyan TK

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya digawé: 220 V AC

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV, sistem 0.69kv

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 12va

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 90kvar tilu fase 480v tahan tegangan

    ≤ 20kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

    Perlindungan suhu: mimitian jam 45 ℃ sareng ngajagi dina 65 ℃

    Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: sakitar 5.74kg

    Diménsi gembleng: 265 × 160 × 180mm

  • Nfc-tc-s / D Over current protection function of capacitor fast switching switch

    Nfc-tc-s / D Liwat fungsi panyalindungan ayeuna kapasitor saklar saklar gancang

    TC séri kapasitor saklar saklar gancang

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 12va

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 20kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

    Perlindungan suhu: mimitian jam 45 ℃ sareng ngajagi dina 65 ℃

    Serelek tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: kénca sareng katuhu kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: sakitar 3,9kg

    Diménsi gembleng: 160 × 181 × 170mm

  • Nfc-401 / 402-F3-B Integrated synchronous switch with miniature circuit breaker and switch

    Nfc-401/402-F3-B Saklar sinkron Terpadu sareng miniatur circuit breaker sareng saklar

    Séri F3 terpadu (sinkron) saklar

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Modeu kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi listrik: ≤ 3VA

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antar muka RJ45

    Setélan alamat: 1 ~ 32 tiasa diatur

    Naha ngadukung platform awan: opsional

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 0.84kg (total suplemén) 0.92kg (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 200 × 104 × 95mm

  • Capacitor switching switch for reactive power compensation of nfc-f2 0.4k system

    Kapasitor switching switch kanggo kompensasi daya réaktif tina sistem nfc-f2 0.4k

    Séri F2

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: sistem 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Modeu kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi listrik: ≤ 3VA

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: 0 ~ 99A tiasa diluyukeun

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antar muka RJ45

    Setélan alamat: 1 ~ 32 tiasa diatur

    Naha ngadukung platform awan: opsional

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: rel pituduh / sekrup

    Beurat: 0.6kg

    Diménsi gembleng: 143 × 90 × 107mm

  • NFC-401 / 402-F1 Mechatronics synchronous switch

    NFC-401/402-F1 Mechatronics switch sinkron

    Parameter téknis saklar F1

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 3VA

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: rel pituduh / sekrup

    Beurat: 0,54kg (total suplemén) 0.62kg (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 143 × 90 × 100 mm

    Modél Pedaran: kendali kapasitor tilu-fase / kontrol kapasitor fase tunggal

    Modeu pamasangan: ngagambar dimensi garis gede / pituduh modeu pamasangan rel / metoda pemasangan sekrup piring

  • Nfc-401 / 402-LS Synchronous switch for 16 point polarized AC measurement technology

    Nfc-401/402-LS Saklar sinkron pikeun téknologi pangukuran AC polarisasi 16 titik

    Séri LS

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 + 55

    Suhu neundeun: - 25 + 60

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: 3VA

    Waktos réspon: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Tekanan tekanan turun: 100mV

    Kontak tahan voltase: 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 0.84kg (total suplemén) 0.86 (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 180 × 115 × 78mm