• Nfc-401 / 402-F3-B Integrated synchronous switch with miniature circuit breaker and switch

    Nfc-401/402-F3-B Saklar sinkron Terpadu sareng miniatur circuit breaker sareng saklar

    Séri F3 terpadu (sinkron) saklar

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Modeu kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi listrik: ≤ 3VA

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antar muka RJ45

    Setélan alamat: 1 ~ 32 tiasa diatur

    Naha ngadukung platform awan: opsional

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 0.84kg (total suplemén) 0.92kg (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 200 × 104 × 95mm

  • NFC-401 / 402-F1 Mechatronics synchronous switch

    NFC-401/402-F1 Mechatronics switch sinkron

    Parameter téknis saklar F1

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: ≤ 2500m

    Suhu damel: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu neundeun: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: ≤ 3VA

    Waktos réspon: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    ≤ 10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Turunna tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: rel pituduh / sekrup

    Beurat: 0,54kg (total suplemén) 0.62kg (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 143 × 90 × 100 mm

    Modél Pedaran: kendali kapasitor tilu-fase / kontrol kapasitor fase tunggal

    Modeu pamasangan: ngagambar dimensi garis gede / pituduh modeu pamasangan rel / metoda pemasangan sekrup piring

  • Nfc-401 / 402-LS Synchronous switch for 16 point polarized AC measurement technology

    Nfc-401/402-LS Saklar sinkron pikeun téknologi pangukuran AC polarisasi 16 titik

    Séri LS

    kaayaan lingkungan

    Jangkungna poster: 2500m

    Suhu ngagawekeun: - 20 + 55

    Suhu neundeun: - 25 + 60

    Catu daya damel: 380V (di jero fase L1 sareng L3)

    Dinilai tegangan kerja: 0.4kV

    Dipeunteun damel ayeuna: 90a (resistive)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi listrik: 3VA

    Waktos réspon: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar tilu-fase 480v tahan tegangan

    10kvar tunggal 250V tahan tegangan

    Perlindungan ayeuna: Teu aya

    Perlindungan suhu: Teu aya

    Tekanan tekanan turun: 100mV

    Kontak tahan voltase: 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Teu aya

    Setélan alamat: Teu aya

    Platform awan pangrojong: No.

    Modeu asup sareng kaluar: nepi sareng kaluar

    Pamasangan: sekrup

    Beurat: 0.84kg (total suplemén) 0.86 (sub suplement)

    Diménsi gembleng: 180 × 115 × 78mm